Sveinung Hølmebakk

https://www.sveinung.no/hjem

Sveinung Hølmebakk er en av de tre medlemmene i Nordic Tenors. I 2018 kommer han med sitt niende soloalbum, "Eit anna lys". Sveinung Hølmebakk beveger seg gjerne mellom opera, gospel og vise. Med humor, varme og stemmeprakt makter han både å røre og begeistre sitt publikum.

Sveinung Holmebakk 1

Sveinung Hølmebakk bor i Kristiansand men er født på Karmøy i 1977. Han har mastergrad i utøvende sang fra Griegakademiet i Bergen og har studert musikkvitenskap ved NTNU Trondheim og Universitetet i Oslo. Han har deltatt i en rekke TV-programmer, deriblant Beat for Beat, Ti på Topp, Kvelden før kvelden, Sommeråpent og Førkveld. Sammen med Nordic Tenors vant han Komiprisen for Beste Nykommer i 2006 og var musikalsk toastmaster i HM Kong Haralds 70-årsdag.

Sveinung Holmebakk 3

 

 

 

Maria Gustin Bergstrøm

https://www.mariagustinbergstrom.se/

Hun sier om seg selv:
Jag älskar att skriva sånger ur mitt liv, där min tro på en levande Gud löper som en röd tråd.

Maria Gustin Bergstrom 3

Maria Gustin Bergstrom 1

Rejoising

RejoiSing er et gospelkor som har sitt utspring fra Åsen.
De synger hovedsaklig gospel, men er også innom andre stilarter. Koret har bestått i omtrent 20 år.

 

Carl-Jørgen S. Bakke

22 år gammel pianist, bassist, sanger og komponist.
Han er en kristen artist med en drøm om å leve av musikken.

Carl Jørgen S. Bakke

 

 

Åpne dører

Vår visjon er å styrke og utruste kristne som lever under press og forfølgelse på grunn av sin tro på Jesus Kristus, og å oppmuntre dem til å utbre evangeliet til jordens ender. 

Bildet viser ødeleggelsene i St Sebastian’s kirken i Negombo og ble publisert på deres facebookside

 

Søndagsskolen

Greta og Jon Øyvind fra Søndagsskolen Norge Trøndelag krets ønsker velkommen til PopUp-søndagsskole lørdag kl 14! Barna vil få møte en spennende fortelling fra Bibelen, synge i lag, undre seg og kjenne på det gode fellesskapet. Samlingen passer best for barn mellom 4 og 10 år, men vi har plass både for de minste i lag med en voksen og de eldre barna! Vi håper DU kommer!

SskLogomerke