KRISMUS
Kristen Sang- og Musikkfestival i Trøndelag 2021 er avlyst.

Dette er en sang- og musikkfestival som har som hovedfokus inspirasjon og fornyelse. Her inviteres alle til å synge sammen, lytte til god musikk, bli oppbygget av det kristne fellesskapet, bli inspiret til et godt og nært gudsliv og bli fornyet av Den Hellige Ånd.

Ledergruppen består av:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Leder.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jan Mikal Halvorsen (NLM) Økonomi.      Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jonny Myhre (Normisjon)  Marked.        Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sigvar Sandstad (Frikirken)  Stab.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.