KRISMUS 2024
Velkommen til Kristen Sang- og Musikkfestival i Trøndelag 14.- 15. september 2024.
Sted: Akset Inderøy (Kulturhuset i Inderøy)

Dette er en sang- og musikkfestival som har som hovedfokus inspirasjon og fornyelse. Her inviteres alle til å synge sammen, lytte til god musikk, bli oppbygget av det kristne fellesskapet, bli inspiret til et godt og nært Gudsliv og bli fornyet av Den Hellige Ånd.

Ledergruppen består av:

John Arne Gladsø, Leder.    Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åge Morten Stavran, Nestleder.   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Helena Kruken Ulvin, Stab.   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jan Mikal Halvorsen, Økonomi.    Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jonny Myhre, Marked.     Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Ta gjerne kontakt med en av oss om du har innspill til festivalen.